Web Analytics

Bedrijven

Bedrijven

Maak kennis met de 5 beste bedrijven ter wereldVraag je je af welke bedrijven je aandacht waard zijn? Hier is een overzicht van de vijf meest waardevolle bedrijven ter wereld! Blog Body 1. Apple Inc. - Met een beurswaarde van 2,2 biljoen dollar is Apple Inc. het meest waardevolle bedrijf ter wereld. Met het hoofdkantoor in Cupertino, Californië, ontwerpt, produceert en verkoopt Apple consumentenelektronica, computersoftware en online diensten.

Enkele van de populairste producten van Apple zijn de iPhone, iPad, Mac-computer en Apple Watch 2. Amazon.com, Inc.

- Op de voet gevolgd door Amazon.com, Inc. met een marktkapitalisatie van 1,7 biljoen dollar.

Amazon, gevestigd in Seattle, Washington, is een wereldwijde e-commerce en cloud computing gigant. Naast de online verkoop van consumentengoederen biedt Amazon ook een platform voor andere bedrijven om hun producten en diensten via zijn website te verkopen 3. Microsoft Corporation - Microsoft Corporation is het derde meest waardevolle bedrijf ter wereld, met een marktkapitalisatie van 1,6 biljoen dollar. Microsoft, opgericht in 1975, is een multinationaal technologiebedrijf dat computersoftware, consumentenelektronica, personal computers en diensten ontwikkelt en verkoopt. Tot de bekendste producten behoren het besturingssysteem Windows en de productiviteitssoftware Office 4. Saudi Aramco - Saudi Aramco is een olie- en gasbedrijf dat gevestigd is in Dhahran, Saudi-Arabië. Het is het op drie na meest waardevolle bedrijf ter wereld, met een market cap van 1,3 biljoen dollar per januari 2021. Saudi Aramco is in meerderheid eigendom van de regering van Saudi-Arabië en is een van de grootste producenten van ruwe olie ter wereld 5 Alibaba Group Holding Limited - De top vijf wordt afgesloten door Alibaba Group Holding Limited, een Chinees technologieconglomeraat met een beurswaarde van 762 miljard dollar per januari 2021. Met het hoofdkantoor in Hangzhou, China, exploiteert Alibaba Group een online marktplaats voor bedrijven en consumenten genaamd Alibaba.com, evenals tal van andere e-commerce websites en diensten zoals AliExpress en Taobao Marketplace

Conclusie


Dit zijn enkele van de hedendaagse topbedrijven! Zoals je ziet komen ze uit de hele wereld en bieden ze een grote verscheidenheid aan producten en diensten. Welke is jouw favoriet?

Online Marketing Tools

Betonpoeren

cadeau voor 15 jarige zoon

3d behang praxis

Sysweb - Uw vertrouwde allround ICT specialist

Luchtkussen enveloppen

elektrische wandkachels